Holdbeskrivelser

Kontakt klinikken for mere info – vel mødt.

Fitness dans

På HitFit holdet kan du forvente en sjov og underholdende danse-time med høj forbrænding, med sange fra de sidste mange årtier.

Efterfødselstræning med barn

Har du født fornyelig og ønsker du at komme i form, kan du her træne med andre mødre og deres børn.

Det foregår i et trygt miljø med individuel fysioterapeutisk vejledning.Vi har især fokus på ”muskelkorsettet” – dvs. bækkenbunden og de dybe mave-og rygmuskler.

Desuden arbejder vi med tilpasset styrke-og konditions træning, foruden info omkring holdning og gode arbejdsstillinger.

Holdet kører kontinuerligt – kontakt klinikken og spørg efter gyn/obs fys Anne-Marie Larsen (tlf. 2425 8163)

PS: der er mulighed for særlig individuel behandling/vejledning af bækkenbundstræning ved gyn/obs fys Anne-Marie Larsen

Kvindehold

Henvender sig til kvinder i alderen 35-75 år.

Mindre hold på max. 8 kvinder og et forløb på 8 gange. Her har vi stor fokus på selve bækkenbundstræningen og en kombination af dette med involvering af de dybe mave- og rygmuskler.

På holdet vil jeg prioritere at skabe et trygt trænings- og samtalerum, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes behov.

Sideløbende med træningen vil der indgå en forståelse af områdets anatomi, samt forholde der har indflydelse, bl.a. fødsler, rygproblemer og overgangsalderen.

Seniortræning for kvinder og mænd

Et specielt tilbud til folk fra 65 års alderen.

Vi kan tilbyde selvtræning i vores træningscenter i tidsrummet kl. 6-13 alle ugens dage.

Er du ny i vores træningscenter, anbefaler vi altid, at du får en aftale med en fysioterapeut. Med udgangspunkt i dine behov, laver vi et personligt træningsprogram til dig.

Derudover tilbydes der også 2 forskellige hold, hvor der er mulighed for et godt samvær under træningen.

Mandag er der fokus på superviseret hold i træningscenteret, hvor fysioterapeuten kan guide dig og kan hjælpe dig videre med nye redskaber og øvelser. Bl.a. tilpasset styrke- og kredsløbstræning.

Torsdag er der fokus på holdtræning i træningssalen, her arbejder vi med let styrke, udholdenhed, balance og koordinering. Timen sluttes altid af med fokus på bækkenbundstræning.

Kontakt klinikken for mere info – vel mødt

Funktionel træning

Funktionel træning, crossfit, cross training kært barn har mange navne, da vi er fysioterapeuter har vi valgt at kalde det funktionel træning. Funktionel betyder at man kan overføre udbyttet af træning i andre sammenhænge. sport på arbejdet og i hverdagen.

Hvis du gerne vil i god form er dette holdet for dig, vi arbejder med styrke, udholdenhed, kondition, bevægelighed og balance.

En typisk time består af opvarming og mobilitets øvelser, herefter 5-7 øvelser som man gennemgår. I vilkårlig rækkefølge. Øvelserne foregår med vægtstænger, kettlebels romaskine airbike og lign. Holdet er for alle. Og hver øvelse tilpasses dit niveau.