Holdbeskrivelser

Kontakt klinikken for mere info – vel mødt.

Bootcamp

Efterfødselstræning med barn

Har du født fornyelig og ønsker du at komme i form, kan du her træne med andre mødre og deres børn.

Det foregår i et trygt miljø med individuel fysioterapeutisk vejledning.Vi har især fokus på ”muskelkorsettet” – dvs. bækkenbunden og de dybe mave-og rygmuskler.

Desuden arbejder vi med tilpasset styrke-og konditions træning, foruden info omkring holdning og gode arbejdsstillinger.

Holdet kører kontinuerligt – kontakt klinikken og spørg efter gyn/obs fys Anne-Marie Larsen (tlf. 2425 8163)

PS: der er mulighed for særlig individuel behandling/vejledning af bækkenbundstræning ved gyn/obs fys Anne-Marie Larsen

Bootcamp – 8 ugers forløb med gyn. Obs. fysioterapeut Anne Marie Larsen
Tilmeld dig og din mødregruppe 86392388

Kvindehold

Henvender sig til kvinder i alderen 35-75 år.

Mindre hold på max. 8 kvinder og et forløb på 8 gange. Her har vi stor fokus på selve bækkenbundstræningen og en kombination af dette med involvering af de dybe mave- og rygmuskler.

På holdet vil jeg prioritere at skabe et trygt trænings- og samtalerum, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes behov.

Sideløbende med træningen vil der indgå en forståelse af områdets anatomi, samt forholde der har indflydelse, bl.a. fødsler, rygproblemer og overgangsalderen.

Bootcamp – 8 ugers forløb med fysioterapeut Anne Marie Larsen

tilmeld dig ved at kontakte sundhedshuset 86392388

Boksning

Kommer snart..

Yoga

Kommer snart…

Medlemshold

Fitness dans

På HitFit holdet kan du forvente en sjov og underholdende danse-time med høj forbrænding, med sange fra de sidste mange årtier.

Fitness boksning

Kommer snart…

Seniortræning for kvinder og mænd

Et specielt tilbud til folk fra 65 års alderen.

Vi kan tilbyde selvtræning i vores træningscenter i tidsrummet kl. 6-13 alle ugens dage.

Er du ny i vores træningscenter, anbefaler vi altid, at du får en aftale med en fysioterapeut. Med udgangspunkt i dine behov, laver vi et personligt træningsprogram til dig.

Derudover tilbydes der også 2 forskellige hold, hvor der er mulighed for et godt samvær under træningen.

Mandag er der fokus på superviseret hold i træningscenteret, hvor fysioterapeuten kan guide dig og kan hjælpe dig videre med nye redskaber og øvelser. Bl.a. tilpasset styrke- og kredsløbstræning.

65+ kvindegymnastik

Torsdag er der fokus på holdtræning i træningssalen, her arbejder vi med let styrke, udholdenhed, balance og koordinering. Timen sluttes altid af med fokus på bækkenbundstræning.

Kontakt klinikken for mere info – vel mødt

CrossTraining

Crosstraining er et træningshold i Sundhedshuset, som du kan benytte gennem dit træningsabonnement eller med klippekort. Holdet er inspireret af koncepetet, funktionel træning, som er baseret på de funktionelle bevægelser i livet – løb, hop, løft, skub, træk, kast, osv. Funktionel træning er en god træningsmulighed for alle – uanset køn, alder, styrke, kondition, idet øvelserne tilpasses den enkeltes niveau.

Holdet er af én times varighed to gange ugentligt, hvor du får styrketrænet din krop og får sved på panden. Ydermere er der en intruktør til at heppe på dig og gennemgå din teknik i alle øvelser. Det er en alsidig træningsformen, hvor programmet varierer fra gang til gang, men altid med genkendelighed. Der arbejdes med kropsvægt, kettlebell, håndvægte, bolde, vægtstænger m.m.

Tirsdag kl.16.30 – 17.30
Torsdag kl.17.00 – 18.00

CrossTraining for kvinder

Samme træning som almindelig CrossTraining, for at imødekomme et ønske om at træne sammen med andre kvinder, har vi lavet dette hold.

Som medlem af træningscenteret kan du deltage på dette hold med funktionel fitness sammen med andre kvinder, god energi smil og sved på panden.

CrossTraining fri

Holdsalen er åben for fri træning, så du kan lave crossfit inspirere øvelse på egen hånd, der er dog en instruktør der laver en “dagens træning” som du kan følge.

Fysioflow

FysioFlow er en dansk udviklet træningsform med afsæt i evidensbaseret praksis. Det er en træningsmetode som arbejder med kroppens bindevævssystem og formålet er at øge bevægeligheden og aktivere ro- og hvilesystemet.
Bevægelsesformen er inspireret af yogaens stillinger, men der arbejdes med små, langsomme og bouncende bevægelser i aktive, bløde, dynamiske stræk. Så der arbejdes med stræk, men vi hele tiden i bevægelse og ønsker at bevægelserne skal være bløde og rare, så vi kan trække vejret imens.

Der arbejdes med hele kroppen og over så mange led som muligt, i så mange retninger som muligt. Afslutningsvist er der en kort afspænding, hvor vi arbejder med åndedrættet og fokus på ro- og hvilesystemet.