Holdbeskrivelser

Kontakt klinikken for mere info.

Bootcamp

Junior Boksning

Er du mellem 10 og 14 år, og vil du prøve kræfter med boksetræning, så kom til JUNIOR BOKSNING i Sundhedshuset!

Vi skal svede, grine og slå en hel masse! Vi skal ikke slå på hinanden, men øve bokseteknik og slå på sandsæk og plethandsker. Derudover skal vi lave øvelser, som bl.a. gør os stærkere og mere udholdende. Træneren er Amalie Manich (fysioterapeut, personlig træner og tidligere landsholdsbokser).

Efterfødselstræning med barn

Har du født fornyelig og ønsker du at komme i form, kan du her træne med andre mødre og deres børn.

Det foregår i et trygt miljø med individuel fysioterapeutisk vejledning.Vi har især fokus på ”muskelkorsettet” – dvs. bækkenbunden og de dybe mave-og rygmuskler.

Desuden arbejder vi med tilpasset styrke-og konditions træning, foruden info omkring holdning og gode arbejdsstillinger.

Holdet kører kontinuerligt – kontakt klinikken og spørg efter gyn/obs fys Anne-Marie Larsen (tlf. 2425 8163)

PS: der er mulighed for særlig individuel behandling/vejledning af bækkenbundstræning ved gyn/obs fys Anne-Marie Larsen

Bootcamp – 8 ugers forløb med gyn. Obs. fysioterapeut Anne Marie Larsen
Tilmeld dig og din mødregruppe 86392388

Kvindehold

Henvender sig til kvinder i alderen 35-75 år.

Mindre hold på max. 8 kvinder og et forløb på 8 gange. Her har vi stor fokus på selve bækkenbundstræningen og en kombination af dette med involvering af de dybe mave- og rygmuskler.

På holdet vil jeg prioritere at skabe et trygt trænings- og samtalerum, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes behov.

Sideløbende med træningen vil der indgå en forståelse af områdets anatomi, samt forholde der har indflydelse, bl.a. fødsler, rygproblemer og overgangsalderen.

Bootcamp – 8 ugers forløb med fysioterapeut Anne Marie Larsen

tilmeld dig ved at kontakte sundhedshuset 86392388

Boksning

Fitness boksning med Amalie Manich, tidligere landsholdsbokser og danmarksmester. På holdet slår vi ikke på hindanden, kun på den tunge sandsæk. Her er du sikret effektiv træning med masser af fede bokseøvelser.

Du kan låne handsker, hvis du vil have dine egne handsker kan du købe her.

Hvis du ikke kan få nok af boksetræning, kan du tilmelde dig en af Amalies populære bootcamps.

Yoga

Yoga er godt for krop og sind. Med fokus på kroppen og åndedrættet er målet at styrke, smidiggøre og balancerer kroppen samt skabe bevidsthed, sænke stressniveau, øge nærvær og give ro i din hverdag. Alle kan være med uanset køn, alder, begynder eller letøvet. Forløbet er individuelt tilpasset og tager højde for netop dit udgangspunkt og din gradvise udvikling.

Medlemshold

Yoga

Yoga er godt for krop og sind. Med fokus på kroppen og åndedrættet er målet at styrke, smidiggøre og balancerer kroppen samt skabe bevidsthed, sænke stressniveau, øge nærvær og give ro i din hverdag. Alle kan være med uanset køn, alder, begynder eller letøvet. Forløbet er individuelt tilpasset og tager højde for netop dit udgangspunkt og din gradvise udvikling.

Pilates

Kommer snart…

65+ power

Træning for folk over 65 år kan virkelig gøre en forskel! Det kan hjælpe med at bevare muskelstyrken og forbedre knogletætheden, hvilket reducere risikoen for skader og knogleskørhed. Træningen forbedre også din balance og velvære, og gør det nemmere at klare dagligdagens gøremål. Træningen tager afsæt i lettere styrketræning som tilpasses den enkeltes niveau så alle kan være med.

Fitness dans

På HitFit holdet kan du forvente en sjov og underholdende danse-time med høj forbrænding, med sange fra de sidste mange årtier.

Fitness boksning

Kommer snart…

CrossTraining

Crosstraining er et træningshold i Sundhedshuset, som du kan benytte gennem dit træningsabonnement eller med klippekort. Holdet er inspireret af koncepetet, funktionel træning, som er baseret på de funktionelle bevægelser i livet – løb, hop, løft, skub, træk, kast, osv. Funktionel træning er en god træningsmulighed for alle – uanset køn, alder, styrke, kondition, idet øvelserne tilpasses den enkeltes niveau.

Holdet er af én times varighed to gange ugentligt, hvor du får styrketrænet din krop og får sved på panden. Ydermere er der en intruktør til at heppe på dig og gennemgå din teknik i alle øvelser. Det er en alsidig træningsformen, hvor programmet varierer fra gang til gang, men altid med genkendelighed. Der arbejdes med kropsvægt, kettlebell, håndvægte, bolde, vægtstænger m.m.

Tirsdag kl.16.30 – 17.30
Torsdag kl.17.00 – 18.00

CrossTraining fri

Det er muligt at bruge holdsalene på egen hånd med en forudgående aftaleKontakt Jesper 23410569.