Holdbeskrivelser

Kontakt klinikken for mere info – vel mødt.

Virtuel Spinning

NYHED

Vælg mellem flere virtuelle ruter. Kør en tur i smuk natur, eller vælg en virtuel instruktør, som guider dig igennem lektioner af 15, 30 eller 50 minutters varighed.

Alle kan være med

Træningsformen henvender sig til dig, der vil i bedre form hurtigt eller tabe nogle overflødige kilo, uanset kondition kan du være med, man bestemmer nemlig suverænt selv belastningen, træningsformen er mere skånsom for dine led end eksempelvis løb, men lige så effektiv.

Cirkeltræning

Cirkeltræning er udholdenhed, styrke, kredsløbstræning samt høj forbrænding.
Timen indeholder opvarmning og herefter cirkeltræning, hvor der arbejdes med øvelser i 45 sekunder og pause i 15 sekunder. Til sidst i timen bruges der lidt tid på strækøvelser.
Øvelserne varierer fra gang til gang.

Alle kan deltage uanset form, du kommer i form.

Seniortræning for kvinder og mænd

Et specielt tilbud til folk fra 65 års alderen.

Vi kan tilbyde selvtræning i vores træningscenter i tidsrummet kl. 6-13 alle ugens dage.

Er du ny i vores træningscenter, anbefaler vi altid, at du får en aftale med en fysioterapeut. Med udgangspunkt i dine behov, laver vi et personligt træningsprogram til dig.

Derudover tilbydes der også 2 forskellige hold, hvor der er mulighed for et godt samvær under træningen.

Mandag er der fokus på superviseret hold i træningscenteret, hvor fysioterapeuten kan guide dig og kan hjælpe dig videre med nye redskaber og øvelser. Bl.a. tilpasset styrke- og kredsløbstræning.

Torsdag er der fokus på holdtræning i træningssalen, her arbejder vi med let styrke, udholdenhed, balance og koordinering. Timen sluttes altid af med fokus på bækkenbundstræning.

Kontakt klinikken for mere info – vel mødt

Hit fit

På HitFit holdet kan du forvente en sjov og underholdende danse-time med høj forbrænding, med sange fra de sidste mange årtier.

Efterfødselstræning med barn

Har du født fornyelig og ønsker du at komme i form, kan du her træne med andre mødre og deres børn.

Det foregår i et trygt miljø med individuel fysioterapeutisk vejledning.Vi har især fokus på ”muskelkorsettet” – dvs. bækkenbunden og de dybe mave-og rygmuskler.

Desuden arbejder vi med tilpasset styrke-og konditions træning, foruden info omkring holdning og gode arbejdsstillinger.

Holdet kører kontinuerligt – kontakt klinikken og spørg efter gyn/obs fys Anne-Marie Larsen (tlf. 2425 8163)

PS: der er mulighed for særlig individuel behandling/vejledning af bækkenbundstræning ved gyn/obs fys Anne-Marie Larsen

Kvindehold

Henvender sig til kvinder i alderen 35-75 år.

Mindre hold på max. 8 kvinder og et forløb på 8 gange. Her har vi stor fokus på selve bækkenbundstræningen og en kombination af dette med involvering af de dybe mave- og rygmuskler.

På holdet vil jeg prioritere at skabe et trygt trænings- og samtalerum, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes behov.

Sideløbende med træningen vil der indgå en forståelse af områdets anatomi, samt forholde der har indflydelse, bl.a. fødsler, rygproblemer og overgangsalderen.