Holdtræning

Vores hold er lægehenviste og kan derfor blive dækket, hvis du får en henvisning fra din læge.

Fysioterapi hold i Sundhedshuset.

Vi har mange forskellig typer af hold i sundhedshuset. Alt efter hvilken diagnose eller problemstilling du har, er der helt sikkert et hold der passer til dig.

Hvis du har en henvisning fra lægen, kan du tilskud til et fysioterapeutisk holdtræning.

Er du interesseret i at høre mere om hvilke hold vi tilbyder, kan du kontakte os på 86392388 eller bruge kontaktformularen.

Parkinson boksning

Personer med parkinson har stor gavn af de bevægelser og mønstre der bruges i boksning. Amalie tidl. landsholdsbokser varetager træningen.

Superviseret træning

Til dig der i kortere eller længere tid har brug for genoptræning eller forebyggende træning, vores fysioterapeuter laver et individuelt forløb til dig.

Pilates

Pilates er en mild og skånsom træningsform, der kan udføres af alle. I træningen bliver der taget hensyn til netop din skavank. Træningen har især fokus på muskulaturen der støtter rygsøjlen – det såkaldte muskelkorset. Har man kontrol og er stærk i korsettet, vil det forplante sig til resten af kroppen. Udover korsettet, er der også fokus på åndedrættet, bækkenbunden, mave, ryg, skulder og nakke.

Øvelserne foregår primært liggende på måtter, nogle med redskaber i form af bolde, elastikker og vægte, andre uden. Øvelserne kan laves lettere eller sværere, så det passer præcis til dit træningsniveau.