Holdtræning

Vores hold er lægehenviste og kan derfor blive dækket, hvis du får en henvisning fra din læge.

Fysioterapi hold i Sundhedshuset.

Vi har mange forskellige typer af hold, alt efter hvilken diagnose eller problemstilling du har er der helst sikker et hold til dig.
Der er tilskud til fysioterapi hold hvis du har en henvisning fra lægen.

Hvis du vil vide mere om hvilke hold og hvad tid de foregår kan du kontakte os på 86302388 eller anvend kontakt formularen.

Sclerosehold

Hvis du sclerose kan du vederlagsfrit deltage på dette hold, træningen er mårettet sclereose. her møder du ligesindede.

Supersiveret træning

Til dig der i kortere eller længere tid har brug for genoptræning eller forebyggende træning, vores fysioterapeuter laver et individuelt forløb til dig.

Pilates

Pilates er en mild og skånsom træningsform, der kan udføres af alle. I træningen bliver der taget hensyn til netop din skavank. Træningen har især fokus på muskulaturen der støtter rygsøjlen – det såkaldte muskelkorset. Har man kontrol og er stærk i korsettet, vil det forplante sig til resten af kroppen. Udover korsettet, er der også fokus på åndedrættet, bækkenbunden, mave, ryg, skulder og nakke.

Øvelserne foregår primært liggende på måtter, nogle med redskaber i form af bolde, elastikker og vægte, andre uden. Øvelserne kan laves lettere eller sværere, så det passer præcis til dit træningsniveau.