Holdtræning

Vores hold er lægehenviste og kan derfor blive dækket, hvis du får en henvisning fra din læge.

Vores træningshold foregår i vores træningscenter, – foregår også holdsalen.

Vores hold er lægehenviste og kan derfor blive dækket, hvis du får en henvisning fra din læge. – Kunne måske i stedet for stå noget med “du kan derfor få tilskud til træningen. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få et yderligere tilskud derfra også.

Sundhedshuset tilbyder flere forskellige fysioterapeutiske holdtræninger. Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du få tilskud til træningen.

Sundhedshuset tilbyder flere forskellige fysioterapeutiske holdtræninger. Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du få tilskud til træningen.

Prisen er 112,22 kr pr træning. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, giver de et tilskud på 56,11.

Nedenunder kan du læse mere om de hold vi i øjeblikket tilbyder.

Vil du vide mere om holdene – kontakt os på 86 39 23 88 eller anvend kontaktformularen.

Sclerosehold

Hvis du sclerose kan du vederlagsfrit deltage på dette hold, træningen er mårettet sclereose. her møder du ligesindede.

Supersiveret træning

Til dig der i kortere eller længere tid har brug for genoptræning eller forebyggende træning, vores fysioterapeuter laver et individuelt forløb til dig.

Pilates

Pilates er en mild og skånsom træningsform, der kan udføres af alle. I træningen bliver der taget hensyn til netop din skavank. Træningen har især fokus på muskulaturen der støtter rygsøjlen – det såkaldte muskelkorset. Har man kontrol og er stærk i korsettet, vil det forplante sig til resten af kroppen. Udover korsettet, er der også fokus på åndedrættet, bækkenbunden, mave, ryg, skulder og nakke.

Øvelserne foregår primært liggende på måtter, nogle med redskaber i form af bolde, elastikker og vægte, andre uden. Øvelserne kan laves lettere eller sværere, så det passer præcis til dit træningsniveau.