Fysioterapi

Se vores udvalg af fysioterapi

null

Fysioterapeuter

Læs mere her

null

Holdtræning

Læs mere her

null

GLA:D

Læs mere her

Holdtræning

Der er plads til alle i vores træningscenter. Om du er ung eller gammel, vil træne tungt eller har brug for hensyntagen træning, så har vi en bred vifte af maskiner, der passer til dig og dit niveau. Vi rummer både motionister og patienter fra klinikken. Træningen foregår i en god atmosfære med lyse og åbne lokaler med højt til loftet.

Vores træningscenter er i 2 plan. På førstesalen har vi HUR maskiner, der bruger trykluft som modstand. Maskinerne er meget nemme at gå til, og det er nemt at justere modstanden. Her kan alle være med.

Derudover har vi et godt udvalg af konditionsmaskiner og et lækkert og nyt træningsområde med power racks og tungere vægte.

Holdsalen ligger lige ved siden af og er åbent for selvtræning og superviseret træning, når der ikke er planlagte holdtræninger. I holdsalen tilbyder vi en bred vifte af forskellige hold. Oversigten af vores nuværende hold kan du finde her

Når du melder dig ind i vores træningscenter, bliver du selvfølgelig tilbudt, at få lavet et personligt og professionelt træningsprogram der er tilpasset dine behov og ønsker. Instruktionen foretages af én af vores dygtige og engagerede fysioterapeuter/personlig trænere, så du sikrer dig en god og sikker opstart.

Vi står altid parate til at hjælpe dig!

DEN FYSIOTERAPEUTISKE BEHANDLING

Hos os får du en behandling, du kan være tryg ved. Du er sikker på at få hjælp af en af vores kompetente fysioterapeuter, som tager sig god tid til dig.

Behandlingen starter med en samtale om de smerter eller gener, du oplever, og hvordan det eventuelt er opstået. Ved hjælp af forskellige undersøgelsesteknikker vil din terapeut nå frem til en diagnose og tilrettelægge din behandling ud fra dette. Din behandling kan være manuel terapi, vejledning, chokbølge, akupunktur, øvelsesterapi eller andet.

Efter endt behandling vil din fysioterapeut i samråd med dig lægge en plan for et eventuelt videre forløb. Det kan inkludere flere fysioterapeutiske behandlinger og blive kombineret med øvelser, som du kan lave hjemme. Det kan for eksempel være udholdenheds,-udspændings,- eller stabilitetsøvelser, alt efter hvilke problemstillinger du oplever.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til fysioterapi, træning eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

I Sundhedshuset Kolind får du fysioterapi af høj kvalitet og vi bestræber os på, at give dig en tryg og kompetent behandling, uanset hvilken problemstilling du må have.

Vi glæder os til at høre fra dig!

OBS: Ved behandlinger medbring venligst et lagen og dit sygesikringsbevis