Anders Peter Schultz

Fysioterapeut

Anders

Fysioterapeut

Fysioterapeutisk Specialklinik v/ Anders Peter Schultz

Velkommen i Fysioterapeutisk Specialklinik v/ Anders Peter Schultz

Dit forløb hos mig begynder med en dybdegående konsultation på 60 minutter, hvor målet er at få styr på hvad dit mål er, samt klarlægge årsagen bag lige nøjagtig din problemstilling er. Her vil jeg lave en grundig undersøgelse af dig og ud fra den undersøgelse laver vi en behandlingsplan.

I et forløb hos mig arbejder vi som udgangspunkt i konsultationer af 60 minutters varighed. Konsultationerne er ikke omfattet af sygesikringen men der er mulighed for tilskud fra ”Sygeforsikringen danmark”.
Er du omfattet af en sundhedsforsikring kan du få behandling, men kan opleve egenbetaling alt efter hvilket forsikringsselskab du har!

Mit faglige fundament ligger selvsagt i min uddannelse som fysioterapeut. Jeg blev færdig i 2011.
Siden da har jeg taget flere kurser i flere forskellige retninger – strækkende fra optapeninger af sportsskader til akkupunktur og forskellige manipulationsteknikker.

I min undersøgelser arbejder jeg med et helkropsorienteret perspektiv. Jeg undersøger dig ud fra modeller jeg har tilegnet mig i en kursusrække ved Move2Peak. Undersøgelsen vil måske adskille sig fra hvad du tidligere har oplevet, ved at jeg ikke altid fokuserer på netop det område, hvor du oplever smerterne. Jeg gør dette da jeg ved at grunden til en problematik ofte ligger en helt andet.
Målet er her at genoprette normal ledstilling, da korrekt ledstilling er nødvendig for korrekt bevægelse. Ved korrekt bevægelse har kroppen optimal mulighed for at hele sig selv.

Desuden er jeg uddannet indenfor RAH-teknikker. RAH står for Reciprok Antagonisk Hæmning. RAH-teknikken har jeg tilegnet mig gennem kursus ved David Bonde Klinikken. Grundtesen inden for denne behandling er at mange af de smerter vi oplever fra vores krop – egentlig er ”gamle smerter” oplagret i vores system. Ved at udløse en strækrefleks omkring i kroppen, ændrer man hjernens opfattelse af området – hvilket ofte er smertlindrende.

Læs meget mere om mig og mine behandlinger på min Facebookside: Anders Peter Schultz Fysioterapeut

Jeg har stor erfaring indenfor følgende:

 • Akutte skader – mindre smerte og hurtigere genoptræning!
 • Kroniske skader – hjælp hvor andre har givet op!
 • Sportsskader – kom hurtigt og sikkert tilbage til din sport!
 • Løbeskader – tilbage til løb hurtigst muligt!
 • Genoptræning af diskusprolaps
 • Effektiv behandling af skulderproblemer og ondt i skulderen
 • Behandling af nakkesmerter
 • Førende specialist i knæsmerter og knæproblematikker –Løberknæ/Springerknæ/
 • Slatterknæ / Diffuse knæsmerter / meniskskade
 • Genoptræning efter skade eller operation
 • Genoptræning efter skader, der har svært ved at hele

Er du i tvivl om jeg er den rette til at hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig Velkommen!