Rejsningsproblemer

Det anslås, at op imod halvdelen af alle danske mænd på et tidspunkt i livet vil opleve at have problemer med rejsning.

Rejsningsproblemer – effektiv behandling

Det anslås, at op imod halvdelen af alle danske mænd på et tidspunkt i livet vil opleve at have problemer med rejsning. Trods dette høje tal er rejsningsproblemer og behandling heraf et ømtåleligt emne, som mange undgår at tale om.

Ikke desto mindre slår vi hos Sundhedshuset et slag for at italesætte dette udbredte og tabubelagte problem. Mange mænd påvirkes nemlig ikke alene på det fysiske plan men også på det psykiske plan.

Vi tilbyder hjælp til dig, som lider af rejsningsproblemer og søger professionel behandling, der kan give mærkbare effekter. Gennem vores behandlingsmetoder kan vi hjælpe dig til at undgå, at rejsningen svigter, hvilket vil gavne din relation til din partner, dine muligheder for faderskab og ikke mindst dit selvværd.

Hvad er rejsningsproblemer?

For at få en rejsning, skal der være samspil mellem din psyke, dit kredsløb, dit nervesystem og dine hormoner. Er der en ubalance på et enten fysisk eller psykisk område, kan dette forårsage, at blodtilstrømningen til penis ikke er optimal. Heraf vil rejsningsproblemer og behovet for behandling opstå.

Det er naturligt, at erektionsevnen falder i takt med, at alderen stiger, men det er vigtigt at huske på, at problemer på området altid har en årsag. Derfor er det altid muligt at få hjælp til rejsningsproblemer og behandling af denne store gene.

Chokbølger – stimulering af kroppens egne mekanismer

Medicin og operation er udbredte metoder til at komme rejsningsproblemer til livs gennem behandling.

Hos Sundhedshuset arbejder vi dog med chokbølger og trykbølger, hvilket er en metode mod rejsningsproblemer og behandling heraf, der har vist sig at være både hurtigere, mindre smertefuld og mere succesfuld.

Behandling af rejsningsproblemer med chokbølger stimulerer vækstfaktorer i din krop, hvilket danner flere blodkar i penis. Dette har altså en helbredende effekt.

Har du rejsningsproblemer kan du også få behandling med trykbølger, hvilket har en unik evne til at sætte ind over for beskadiget væv under huden ved at generere nyt bindevæv.

Slip af med rejsningsproblemer gennem behandling

Mulighederne for at slippe af med rejsningsproblemer via behandling har aldrig været bedre, og der er således sig mulighed for at forandre problem til trivsel.

Med vores professionelle tilgang til problemet hjælper vi gerne både dig, som først for nylig har oplevet problemer, og dig, som har haft rejsningsproblemer og søgt efter behandling i længere tid.