Impotens

80 procent af mænd med impotens (Erektil dysfunktion, ED) skyldes nedsat blodforsyning til penis.

Årsager til impotens

80 procent af mænd med impotens (Erektil dysfunktion, ED) skyldes nedsat blodforsyning til penis. Der kan dog også værre andre faktorer, så som spiritus eller stofmisbrug.

Impotens behandling med chokbølge

7 ud af 10 mænd kan gennemføre et samleje efter endt behandling med Chokbølger, det viser flere studier. Behandlingen har langvarig effekt. Effekten opstår fordi der dannes flere små blodkar i penis. I Sundhedshuset er det Jesper Vrang Jørgensen, 49 år og fysioterapeut der udfører behandlingen. Behandlingen foregår med det bedste udstyr på markedet ( Stortz Medical Duolith SD1) behandlings forløb består af først 3 behandlinger og hvis der er positiv effekt så efterfulgt af 3 mere.

Behandlingen består af en række chokbølger på under og oversiden af penis. Behandlingen er kortvarig og fuldstændig smertefri og uden bivirkninger. Behandlingen tager ca. 20 min og foregår i et af fysioterapiens behandlingsrum, hvor der også udføres andre behandlinger med bl.a. chokbølge, der bliver ikke skiltet med behandlingen på facader og foregår meget diskret.

Gå til chokbølgebehandling

PRIS
1 gang = 1000 kr.
6 gange = 5000 kr. (rabat 1000 kr.)

Kontakt Jesper Vrang Jørgensen direkte på tlf.: 23 41 05 69 eller aftal tid hos Sundhedshuset i Kolind på 86 39 23 88

Hvis du gerne vil have foretaget en impotens behandling, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har en stor erfaring med impotens behandlinger, og vi ved, hvor svært det kan være for dig at få taget hånd om problemet. Vi har en meget professionel tilgang, hvor fysioterapeut Jesper Jørgensen har fokus på at hjælpe dig tilbage til dit normale liv på en så god og effektiv måde som muligt. Du er meget velkommen til at ringe til os for tidsbestilling på 86 39 23 88 mandag til fredag kl. 07.30 – 11.30.