Nødagervej 9b | 8560 Kolind

Impotens

Flere og flere oplever i dag at have problemer med impotensen. Det er derfor blevet mere normalt at få en behandling mod impotens. En impotens behandling kan hjælpe dig til at få dit normale liv igen, så du ikke skal bekymre dig om impotens. Vi ved, hvor vigtigt og følsomt et emne, det er for mange mænd, og det har vi stor forståelse for. Vi har arbejdet med problemstillingen i mange år, og vi har en stor viden om, hvordan man bedst kommer det til livs. Så hvis du har brug for en virkningsfuld impotens behandling, er der god hjælp at hente hos Sunhedshuset i Kolind. Vi har en stor erfaring med behandling mod impotens. Vi anvender en teknik, som i adskillige studier er vist meget effektfuld, og som har en varig effekt. Det er en behandling med chokbølger, som starter en proces, hvor der dannes flere små blodkar i penis, som gør det muligt igen at få en erektion, så man kan gennemføre et samleje.

Forekomst

Impotens rammer flere og flere mænd over 40 år og er stigende i hyppighed med alderen. De fleste mænd oplever faldene erektionsevne med alderen. Når samleje ikke er muligt kaldes det impotens. Problemet er tabubelagt og giver de fleste mænd et knæk, da det går ud over livskvalitet og selvopfattelse.

Årsager til impotens

80 procent af mænd med impotens (Erektil dysfunktion, ED) skyldes nedsat blodforsyning til penis. Der kan dog også værre andre faktorer, så som spiritus eller stofmisbrug.

Impotens behandling med medicin

Den medicinske behandling består af potensfremmende midler som viagra. Indtagelse af disse medicinske midler fjerne ikke årsagen og giver en del ubehagelige bivirkninger.


Impotensbehandling – erektil dysfunktion

Hvad er fordelene ved behandlingen?

  • Behandlingens succesrate er ofte større end ved kirurgi
  • Minimal behandling- og proceduretid
  • Brugen af chokbølgeterapi bygger bro mellem ikke-operativ og operativ behandling
  • Patienter føler typisk færre smerter efter behandling, og er ofte i stand til at genoptage normale fysiske aktiviteter 24-48 timer efter behandling

Impotens behandling med Chokbølge

7 ud af 10 mænd kan gennemføre et samleje efter endt behandling med Chokbølger, det viser flere studier. Behandlingen har langvarig effekt. Effekten opstår fordi der dannes flere små blodkar i penis. I Sundhedshuset er det Jesper Vrang Jørgensen, 44 år og fysioterapeut der udfører behandlingen. Behandlingen foregår med det bedste udstyr på markedet ( Stortz Medical Duolith SD1) behandlings forløb består af først 3 behandlinger og hvis der er positiv effekt så efterfulgt af 3 mere. Behandlingen består af en række chokbølger på under og oversiden af penis. Behandlingen er kortvarig og fuldstændig smertefri og uden bivirkninger. Behandlingen tager ca. 20 min og foregår i et af fysioterapiens behandlingsrum, hvor der også udføres andre behandlinger med bl.a. chokbølge, der bliver ikke skiltet med behandlingen på facader og foregår meget diskret.

Gå til chokbølgebehandling >>

Pris

1000 kr. pr behandling


Kontakt Sundhedshuset i Kolind

Hvis du gerne vil have foretaget en impotens behandling, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har en stor erfaring med impotens behandlinger, og vi ved, hvor svært det kan være for dig at få taget hånd om problemet. Vi har en meget professionel tilgang, hvor fysioterapeut Jesper Jørgensen har fokus på at hjælpe dig tilbage til dit normale liv på en så god og effektiv måde som muligt. Du er meget velkommen til at ringe til os for tidsbestilling på 86 39 23 88 mandag til fredag kl. 07.30 – 11.30.

Kontakt

Sundhedshuset
Nødagervej 9b
8560 Kolind

Tel: 86 39 23 88
Fax: 86 39 23 48
Mail: sundhedshuset@mail.dk

Følg os på Facebook

Kom i kontakt

Konsultationstid
Mandag - Torsdag 7.30 - 17.30
Fredag 7.30 - 15.00

Telefontid
Mandag - Fredag 7.30 - 11.30

Åbningstider

Træningscenter
Alle dage 05.00 – 23.00

Online booking >>
Online holdplan >>
Tilmelding >>

Find os

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os her

Brug kontaktformularen eller ring til os: 86 39 23 88


Ring op

Find os