Nødagervej 9b | 8560 Kolind

Fysioterapi Rønde

Døjer du med smerter i bevægeapparatet eller andre lidelser? Og er du derfor begyndt at kigge efter muligheder for fysioterapi i nærheden af Rønde?
Hos Sundhedshuset i Kolind står vi klar til at hjælpe dig. Vi er et hold af kvalitetsbevidste og kompetente behandlere med stor erfaring inden for fysioterapi samt chokbølgeterapi, akupunktur og behandling af underlivssmerter og inkontinens. Sundhedshusets fysioterapeuter holder til på Nødagervej 9b i Kolind, og vi er ligeledes et godt valg, hvis du ønsker at være patient hos en klinik for fysioterapi tæt på Rønde.

Fysioterapi ved Rønde med tid til dig

Der kan være mange årsager til smerter. Derfor er det vigtigt, at en fysioterapeutisk behandling tager udgangspunkt i lige netop dine symptomer og dine beskrivelser af dine gener.
Hos Sundhedshuset i Kolind lægger vi vægt på at stille de rigtige spørgsmål og sikrer os dermed, at et behandlingsforløb altid bliver tilrettelagt efter dine behov. Det er vigtigt for os, at dine behov bliver imødekommet, når du vælger os som dine foretrukne behandlere inden for fysioterapi. Derfor giver vi os altid god tid til dig og dine problemstillinger – uanset om du besøger os for at få behandling af gener som sportsskader og rygsmerter, eller om du ønsker hjælp til vægttab eller noget helt tredje.

Fysioterapi og træning i behagelige rammer

Når du har behov for fysioterapi nær Rønde, er det vigtigt, at du bliver mødt i behagelige rammer. Hos Sundhedshuset i Kolind tilstræber vi derfor at være en imødekommende og bredtfavnende klinik med plads til mange behandlinger og alle patienter. Vi kan ligeledes tilbyde et bredt udvalg af fysioterapeutiske behandlinger samt adgang til træningsfaciliteter med mulighed for spinning, fitness og genoptræning – enten som holdtræning eller som personlig træning.
Sundhedshuset i Kolind er fysioterapeutisk specialklinik og tilbyder behandling af sportsskader, rygsmerter samt knæ- og ankelskader. Vi er desuden specialiseret i chokbølgeterapi til behandling af impotens samt akupunktur og behandling af smerter i underlivet og inkontinens.

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille tid hos en klinik for fysioterapi ved Rønde, som tilbyder en tryg og professionel behandling. Som medlem af Sygeforsikringen “danmark” får du tilskud til behandling og træning. Du kan desuden få tilskud til behandling, hvis du har en henvisning fra din læge.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til kvalitetsbevidst fysioterapi i Kolind tæt på Rønde.

Kontakt

Sundhedshuset
Nødagervej 9b
8560 Kolind

Ryomgård, Industrivej 3, 8550

Tel: 86 39 23 88 Mail: sundhedshuset@mail.dk

Følg os på Facebook

Kom i kontakt

Konsultationstid
Mandag - Torsdag 7.30 - 19.00
Fredag 7.30 - 15.00
Lørdag 7.30 - 12.00

Telefontid
Mandag - Fredag 7.30 - 11.30
Find os i Ryomgård

Åbningstider

Træningscenter
Alle dage 05.00 – 23.00

Online booking >>
Online holdplan >>
Tilmelding >>

Find os

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os her

Brug kontaktformularen eller ring til os: 86 39 23 88


Ring op

Find os