Nødagervej 9b | 8560 Kolind

Fysioterapeut Hornslet

Søger du en fysioterapeut tæt på Hornslet? Så besøg Sundhedshuset i Kolind. Her møder du et engageret hold af fysioterapeuter med kompetencer til at udføre en bred vifte af effektive behandlinger. I klinikken finder du desuden et hyggeligt motionscenter med plads til mennesker i alle aldre. Vi holder til på Nødagervej 9b i Kolind, og vi er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker behandling af en dygtig og kvalificeret fysioterapeut tæt på dit hjem i Hornslet.

Fysioterapeuter ved Hornslet med fokus på dig

Hos Sundhedshuset i Kolind stræber vi efter at tilbyde behandlinger, der virker – og som du kan være tryg ved. Det er vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder, når du besøger os med behov for effektiv behandling fra en fysioterapeut nær Hornslet. Derfor har vi altid fokus på den enkelte patient, og vi giver os tid til at lytte til dig, så vi kan skræddersy et behandlingsforløb, der tager afsæt i din aktuelle problemstilling.
Ethvert behandlingsforløb starter med en samtale og en efterfølgende undersøgelse. Med udgangspunkt i dine beskrivelser af dine symptomer og vores professionelle vurdering vil vi derefter sammensætte en behandling eller et behandlingsforløb. Behandlingen kan bestå af forskellige manuelle teknikker som massage, mobiliserende stimulering og triggerpunktsmassage eller en kombination af dem alle. Hvis der er behov for det, vil vi i samme ombæring tilrettelægge et træningsprogram, du kan udføre derhjemme.

Behandling og træning til ethvert behov

Hos Sundhedshuset i Kolind har vi samlet alle dine behov for fitness og fysioterapeutisk behandling nær Hornslet under samme tag. Vi tilbyder ligeledes en lang række behandlinger af sportsskader, knæproblematikker, rygsmerter og ankelskader samt behandling af impotens, smerter i underlivet og inkontinens. Vi hjælper også gerne med vejledning omkring vægttab og træning. Vores team af fysioterapeuter har forskellige fagområder, og vi kan derfor altid tilbyde en behandling, som er målrettet dit behov.

I klinikken kan vi blandt andet tilbyde:

  • Fysioterapi
  • Akupunktur
  • Chokbølgeterapi
  • Personlig træning
  • Holdtræning
  • Fitness
  • Spinning
  • Genoptræning

Kontakt til din fysioterapeut ved Hornslet

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har behov for fysioterapeutisk behandling tæt på Hornslet. Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde dig velkommen til en personlig behandling med fokus på dine behov. Hvis du vælger os som din fysioterapeut ved Hornslet og samtidig er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, har du mulighed for at få tilskud til din behandling.

Kontakt

Sundhedshuset
Nødagervej 9b
8560 Kolind

Ryomgård, Industrivej 3, 8550

Tel: 86 39 23 88 Mail: sundhedshuset@mail.dk

Følg os på Facebook

Kom i kontakt

Konsultationstid
Mandag - Torsdag 7.30 - 19.00
Fredag 7.30 - 15.00
Lørdag 7.30 - 12.00

Telefontid
Mandag - Fredag 7.30 - 11.30
Find os i Ryomgård

Åbningstider

Træningscenter
Alle dage 05.00 – 23.00

Online booking >>
Online holdplan >>
Tilmelding >>

Find os

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os her

Brug kontaktformularen eller ring til os: 86 39 23 88


Ring op

Find os