Nødagervej 9b | 8560 Kolind

Fysioterapeut Auning

Søger du en fysioterapeut nær Auning, som kan hjælpe dig med at komme sportsskader, smerter eller andre gener i bevægeapparatet til livs? Eller har du behov for hjælp til vægttab eller et sted at dyrke fitness i behagelige rammer?
Så er du velkommen hos Sundhedshuset i Kolind. Her har vi plads til alle, og vores dygtige fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med alt fra fysioterapeutisk behandling til personlig træning. Vi holder til på Nødagervej 9b i Kolind, og vi er derfor hurtige at komme til, hvis du tager turen fra Auning.

Personlig og tillidsfuld behandling hos en fysioterapeut nær Auning

Hvad end dine behov for fysioterapeutisk behandling ved Auning måtte være, er det afgørende, at du modtager en behandling, der er tilrettelagt efter din aktuelle problemstilling. Som fysioterapeuter er vi uddannet i at undersøge dig med udgangspunkt i dine symptomer, og grundig dialog er ligeledes en vigtig forudsætning for vores arbejde. Alle behandlinger starter derfor med en samtale og en efterfølgende undersøgelse, som giver os bedre forudsætninger for at sammensætte et optimalt behandlingsforløb.
Som professionelle behandlere har vi stor erfaring med mange forskellige problemstillinger – også de mere tabubelagte af slagsen. Derfor kan du roligt besøge os, hvis du har behov for behandling af mere ømtålelige lidelser som inkontinens eller impotens. Vi har stor forståelse for, hvor svært det kan være at tale om sådanne lidelser, og vi tilstræber, at du føler, at du modtager en professionel og tillidsvækkende behandling, når du vælger os som dine foretrukne fysioterapeuter tæt på Auning.

Vi tilbyder

Hos Sundhedshuset i Kolind har vi samlet seks fysioterapeuter med en bred vifte af faglige kompetencer under samme tag. Vi kan derfor tilbyde mange forskellige behandlinger – lige fra behandling af ankel-, knæ- og sportsskader over rygsmerter til inkontinens, underlivssmerter og impotens. Vi er specialiseret i et udvalg af behandlingsmetoder og tilbyder blandt andet zoneterapi, akupunktur, chokbølgeterapi og en række manuelle terapiformer.
Vi har desuden et motionscenter i vores lokaler, hvor vi tilbyder genoptræning samt mulighed for spinning og fitness. Vores brede faglighed og store udvalg af tilbud sikrer, at du får samlet alle dine behov for træning og fysioterapeutisk behandling ved Auning på én og samme klinik.

Kontakt til Sundhedshuset i Kolind

Hvis du har spørgsmål til en behandling eller ønsker at være patient hos os, som lægger vægt på kvalitet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Sundhedshuset
Nødagervej 9b
8560 Kolind

Ryomgård, Industrivej 3, 8550

Tel: 86 39 23 88 Mail: sundhedshuset@mail.dk

Følg os på Facebook

Kom i kontakt

Konsultationstid
Mandag - Torsdag 7.30 - 19.00
Fredag 7.30 - 15.00
Lørdag 7.30 - 12.00

Telefontid
Mandag - Fredag 7.30 - 11.30
Find os i Ryomgård

Åbningstider

Træningscenter
Alle dage 05.00 – 23.00

Online booking >>
Online holdplan >>
Tilmelding >>

Find os

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os her

Brug kontaktformularen eller ring til os: 86 39 23 88


Ring op

Find os